Nieuwste editie van Pumps! Magazine 
10 werkzoekende secretaresses geven zich bloot!

Hoe meer mensen Pumps! lezen des te groter is de kans dat deze secretaresses weer een nieuwe werkgever vinden.

Pumps! Magazine

Leading Lady Day VIP Klik om te vergroten Leading Lady Day VIP

Leading Lady Day VIP

1. VIP Leading Lady Day

Heb je dat al eens meegemaakt? Een training met minimaal 15 personen of zelfs véél meer. Je voelt je vaak een nummer tussen al die andere deelnemers. De trainer praat en praat, concentratie is hard nodig. Als je geluk hebt wordt jouw vraag behandeld. Maar meestal blijft het oppervlakkig en moet je heel erg je best doen om het geleerde toe te passen op jouw eigen situatie. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een hoofd vol informatie. Hopelijk blijft het hangen. 

Dat kan ook anders! 

 

Een individuele professionaliseringslag:

Leading Lady biedt een exclusief maatwerk aan voor een 1-op-1 scholing voor mensen die in het officemanagement werkzaam zijn en die zeer gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen. Je wilt graag alle aandacht van de trainer. Je wilt dat het om jou gaat en niet om een andere deelnemer.

Doelgroep

Secretaresses, Managementassistenten, Managementsupporters, Officemanagers, Directiesecretaresses, Personal Assistants, Secretaresses Raad van Bestuur, Assistenten van directies in Nederland.

 

Doel

De office-supporter in diverse dagdelen een intensieve en persoonsgerichte training te geven op aandachtsgebieden die zij van te voren aangeeft. Aan het eind van de training heeft zij het gevoel heeft volledig up-to-date te zijn. Van (top)secretaresse naar Leading Lady.

 

Werkwijze

De secretaresse geeft van te voren aan op welke aandachtsgebieden zij bijgespijkerd wilt worden, middels een (telefonische) intake + gesprek met de manager/leidinggevende. We geven hiervoor een aantal handvatten, en er is zeker ruimte voor afwijkende wensen. 

Met de trainers bespreken we de professionaliseringslag van de betreffende secretaresse. Iedere trainer zal zijn/haar eigen expertise aanbieden. We maken een programma voor diverse dagen of dagdelen op maat. Je hebt de keuze uit 3 dagen verdeeld over 2 maanden of 6 dagen verdeeld over 5 maanden.

Het voordeel van deze werkwijze is dat de secretaresse een één op één relatie heeft met de trainer. Ze krijgt de volle 100% aandacht. Het trainingsonderwerp wordt specifiek op haar situatie toegepast. Waardoor ze snel de diepte in gaat en in een korte tijd het onderwerp onder de knie heeft.

 

Aanmeldformulier VIP Leading Lady Day

Van Secretaresse naar Leading Lady.
Ben jij zeer gemotiveerd en wil je graag deelnemen aan het programma van VIP Leading Lady Day met als resultaat een Leading Lady certificaat!
Vul dan hieronder jouw gegevens in. Deelname is incl. (digitale) hand-outs, koffie/thee, lunch en drankjes.
Na ontvangst van jouw aanmeldformulier sturen we je een bevestiging per e-mail.

Kies je één van de opties. Prijzen zijn ex.BTW.(*)

Ongeldige invoer

Voornaam(*)
Please let us know your name.

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Bedrijf
Ongeldige invoer

Functie
Ongeldige invoer

E-mailadres(*)
Please let us know your email address.

Adres(*)
Ongeldige invoer

Postcode(*)
Ongeldige invoer

Plaats(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer (zonder streepje er tussen)
Ongeldige invoer

Ik ben op deze website terechtgekomen via(*)
Ongeldige invoer

Anders, namelijk via:
Ongeldige invoer

Vermeld hieronder het factuuradres indien anders dan het postadres (met eventueel een kostenplaatsnummer).

Please let us know your message.

Geef hieronder aan welke training(en) jouw interesse hebben. In een intakegesprek licht je jouw interesse(s) toe. Houd de CTRL-toets ingedrukt als je meerdere onderwerpen wilt aanvinken.

Mijn interesse gaat uit naar:(*)
Ongeldige invoer

Let op: het formulier is pas goed verzonden als je - nadat je op 'verzenden' hebt gedrukt - op een volgende pagina terecht komt waarop de verzending bevestigd wordt. Zo niet, dan heb je iets niet goed ingevuld op het formulier. Probeer het dan nog eens.