Nieuwste editie van Pumps! Magazine 
10 werkzoekende secretaresses geven zich bloot!

Hoe meer mensen Pumps! lezen des te groter is de kans dat deze secretaresses weer een nieuwe werkgever vinden.

Pumps! Magazine

U bevindt zich hier:Home»Trainingen
Ingrid Geul

Ingrid Geul

Ingrid Geul, directeur van Leading Lady. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in de secretaressebranche. Met haar bedrijf coacht zij secretaresses met als doel hen naar een hoger niveau te brengen.

 

Trainingstraject 1:

Training Georganiseerd werken + Training XtraOutlook Dag 1

Tussentijds: max. 1/2 uur telefonisch coachgesprek.

socialmedia Dag 2

 Tussentijds: max. 1/2 uur telefonisch coachgesprek.

Training Prof.Bewustwording Dag 3

Na afloop van dit traject: max. 1/2 uur telefonisch coachgesprek.


Van secretaresse naar Leading Lady

 

De secretaressefunctie is veranderd, en verandert nog steeds

De afgelopen jaren is de functie van secretaresse behoorlijk veranderd. Tien jaar geleden zag ik die verandering al aankomen. En nu ervaart iedereen dat er wezenlijk iets is veranderd in de functie van de managementsupporter.

 

Waar de manager tegenwoordig behoefte aan heeft

De manager weet tegenwoordig heel goed zelf zijn zaken te regelen. Alleen als het complexer wordt schakelt de manager zijn assistent in. Waar de huidige manager en directeur veel behoefte aan heeft is een meedenkende secretaresse, die van te voren al weet wat er gaat gebeuren en de zaken al geregeld heeft voordat hij er zelf aan denkt of om moet vragen.

 

Waarschijnlijk herken je het volgende:

Je bent (directie)secretaresse, officemanager, managementassistente of personal assistant en je taken zijn steeds meer aan het verschuiven. Je krijgt extra werkzaamheden die eigenlijk bij een andere functie thuis horen. En dan bedoel ik voornamelijk Marketing en communicatie, Personeelstaken, de Ondernemingsraad en Projecten.

Je weet er best mee om te gaan, maar het puntje op de i lukt je niet echt. Niemand weet het, maar eigenlijk doe je de werkzaamheden puur intuïtief. En dat lukt best aardig. Niks mis mee. Je voelt je echter wel onzeker. En als je (goedbedoelde) opmerkingen krijgt over de uitvoering van deze nieuwe werkzaamheden nemen die onzekerheden alleen maar toe.

Op den duur voel je je opgebrand of in ieder geval te moe om nog iets nieuws te ondernemen. Je doet zoveel op eigen kracht, het stijgt je nu boven het hoofd. Door de geringe energie die je nog over hebt laat je je leiden door de dingen van de dag. Je neemt geen nieuwe initiatieven meer, want je hebt het al druk genoeg.

 

Zelfvertrouwen

Uit ervaring weet ik hoe je in je zelfvertrouwen groeit als je meer kennis van zaken hebt. Verdiep je in een onderwerp en je kunt er beter over meepraten, in handelen en nog beter: in adviseren. Jouw rol als sparringpartner van je manager wordt dan van grote(re) betekenis.

 

Hoe jij het verschil kan maken

Door het volgen van praktijkgerichte HBO-niveau trainingen, op verschillende data in het jaar, ontwikkel je jezelf snel naar een hoger niveau die voor iedereen zichtbaar is. 

Veranderen = vooruitzien

In plaats van op één dag heel veel kennis tot je te nemen en met een hoofd vol informatie huiswaarts te keren verspreiden we de trainingen over diverse data in het jaar. Je hebt als deelnemer zelf de keuze om met een trainer één op één te werken of te delen met maximaal acht andere vakgenoten.

Van secretaresse naar Leading Lady / van MBO naar HBO / van reactief naar proactief

Het voordeel van meerdere dagen is dat je als deelnemer een band opbouwt met de trainer en je de mogelijkheid hebt om op verschillende dagen je praktijksituaties te bespreken. Volg je met andere vakgenoten de trainingen dan haal je hier ook voordeel uit. Na een dag ken je de mensen uit je groep, leer je van de anderen en ben je eerder geneigd om vraagstukken met elkaar te delen.

De trainingen, gesprekken, coaching, intervisie en andere verrassende elementen zijn erop gericht jou als secretaresse naar een hoger level te brengen
Van secretaresse naar Leading Lady.

Kijk ter inspiratie naar de zorgvuldig gekozen trainingsonderwerpen.

Spiegelen met Paarden en Beter door Bewustwording

Iedereen weet dat een paard gek is op sappig gras. Maar wist je dat een paard ook iets over jouw lichaamstaal kan laten zien? Paarden hebben een spiegelend vermogen omdat zij prooidieren zijn. Zij hebben dit vermogen nodig om te overleven.

 

Paarden reageren vanuit hun instinct en zijn daardoor volkomen oprecht. In de communicatie met een paard kan je niets aan het toeval overlaten. Als jij halve opdrachten geeft of je doet je groter voor dan je eigenlijk bent reageert een paard daar direct op.

 

Wil je helder krijgen hoe jij communiceert, overkomt of leiding geeft?

Kom naar het Leading Lady KennisEvent op 15 april a.s.

Hoe vertaal je dit naar de dagelijkse praktijk?
Spiegelen met paarden is de perfecte manier om eerlijk, puur en zonder veroordeling geconfronteerd te worden met je zwakke en je sterke punten. De reactie van het paard varieert van het drukker worden tot het volledig negeren van de persoon of zijn omgeving.

 

Welke verborgen signalen geef jij af?
Wil jij bijvoorbeeld weten hoe je:
• overkomt op een ander;
• je grenzen beter aangeeft of verlegt;
• je communicatie verbetert;
• je meer bewust wordt van je eigen gedrag;
• beter kunt leiden (of volgen);

 

Hoe verander ik mijn gedrag?
Het paard is slechts een middel waarmee jij heel snel inzicht krijgt in jezelf. Twee trainers op het Leading Lady KennisEvent helpen je hoe je dat gedrag door bewustwording kan veranderen.

Dit kan door o.a.
• je gedachten en energie bewust te gebruiken;
• je intuïtie (h)erkennen en gebruiken;
• zelf je grenzen aangeven en door te kiezen waar jij in gelooft en hiervoor te gaan staan;
• communicatie en verbinding;
• in je kracht zijn en blijven.

Kom naar het Leading Lady KennisEvent op 15 april a.s. en ontdek ook de kracht in jezelf.

Meld je aan!

PS: Ook voor degenen die 'niets hebben' met paarden is dit KennisEvent zeer de moeite waard.

Training effectief Outlook gebruik Allround worden in Outlook

Jij denkt waarschijnlijk dat je alles of in ieder geval véél weet van Microsoft Outlook. Niets is minder waar. Je kunt onwaarschijnlijk nog zóveel meer dan jij op dit moment weet. Het resultaat is effectiever werken met Outlook (2007/2010) en dus tijdwinst. Heerlijk toch! Nieuwsgierig? Geef je op voor deze 3 uur durende training!

Aanmeldformulier combi-training in 2016

De combi-training 'Georganiseerd werken' & 'Xtra Outlookkennis' wordt in-company gegeven.
Laat ons weten welke datum het beste uitkomt en met hoeveel mensen je welke training wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op.
Deelname is inclusief (digitale) hand-outs.

LET OP: De combi-training is veel voordeliger dan 2x een enkele training.

Programma kan bijvoorbeeld zijn:
09.30 uur: Ontvangst
10.00-12.30 uur: 1e trainingsronde
12.30-13.15 uur: Lunch
13.30-16.30 uur: 2e trainingsronde

Locatie: zelf te bepalen.
Kies je één van de opties. Prijzen zijn ex.BTW.(*)

Ongeldige invoer

Geef aan welke training(en) je wilt volgen. Je hebt de mogelijkheid om de combi-training te volgen (gehele dag) óf één training op 1 dagdeel. Duur van elke training is max. 3 uur. Maak je keuze:
(*)
Ongeldige invoer

Voornaam(*)
Please let us know your name.

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Bedrijf
Ongeldige invoer

Functie
Ongeldige invoer

E-mailadres(*)
Please let us know your email address.

Adres(*)
Ongeldige invoer

Postcode(*)
Ongeldige invoer

Plaats(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer (zonder streepje er tussen)
Ongeldige invoer

Ik ben op deze website terechtgekomen via(*)
Ongeldige invoer

Anders, namelijk:
Ongeldige invoer

Vermeld hieronder het factuuradres indien anders dan het postadres (met eventueel een kostenplaatsnummer). Kortingscode.
Please let us know your message.

Let op: het formulier is pas goed verzonden als je - nadat je op 'verzenden' hebt gedrukt - op een volgende pagina terecht komt waarop de verzending bevestigd wordt. Zo niet, dan heb je iets niet goed ingevuld op het formulier. Probeer het dan nog eens.